~~~iTs Meee~~~

~~~iTs Meee~~~

Tuesday, July 26, 2011

~~4.02 am~~

tengok jam kat tangan dah pukul 4 pagi..mata tak boleh nak lelap..ape kene dengan kau ni?
aku pun tak tahu la..sejak 4 5 hari lepas hidup aku sekali gus berubah..
after aku kenal serang budak perempuan ni..
tapi ceritanya sangat complicated..
dia sangat lah lain..
boleh buat aku gelak..
buat aku menangis..
dalam masa yang sama aku boleh sayang pulak kat dia..
ape kena dengan aku pun tak tahu..
dah macam xde hala tuju da..
sumpah gelap..aku x thu mana nak hala~~
sana gelap sni pun gelap..
tapi bila dah kenal ngn dia ni..
aku rasa boleh keluar dari jalan tu..
yes..i admit i do luv u..
tapi masalahnya dia sudah berpunya..
so i have to understand the situation..
admit that she belong to sumone else..
not to me..
it's ok..
sekarang pun dia dilema dengan boy dia..
i just give her what a friend should give..
support..
mabey u can say u luv me..
but i don't think u can leave ur boy easily..
aku xnk menjadi perampas..
kalau dah takdir..
u belong to me..
i accept u with all my heart..
i'll take a good care of u..
i can't sleep right now..
keep thinking of u..
no matter what happen..
i just want u to know that i right here beside u..
walaupun kita x bersama..
simpan la dalam hati kamu yg saya syg kan kamu..
sy akan sayang kamu sampai bila-bila..
feeling lebih plak kn..??
dah x nk feel cmne..dok blooger smbil layan lagu alyah ni..
hadoooiii~~

video

selit sket video dia..
haha..
korang mesti da dengar kan lagu ni..
1st time aku dengar..
meleleh beb!!
thanks to her cz introduce me this song..
sekelip mata je aku boleh berubah lah~
rasa macam kne boom je..terdiam sekejap..
i think she the one that i'm looking all these year~~
my dear..
just want u to know..
i'll be beside u..
make u smile
make u laugh
luv u
care u
every second i think about u..
i just wait u~
just don't send me back to the old time..
can't wait to see u!
i miss u so much..
*ok now im crying*
farkkk~~hahahah
can't stand anymore~~
heeeee~~
later guy's
hope u all have a good day~~
bye~